-harlem meatloaf-

ez pontosan az, aminek látszik egy nagyon csúnya egyben sült fasírt, amiről a felvétel sem a legjobb, de ez most nem is fontos, mert a recept tökéletes egyenesen a nagy almából, ami néha igazán nagyon hiányzik, mondhatnám rám tör a visszavágy, amit kis túlzással honvágynak is nevezhetnék, mert szerintem ott a hon, ahol az ember boldog és most lehet dobálni a paradicsomot...

és akkor a tökéletes recept

vehetünk marhát vagy sertést a lényeg, hogy darálva legyen. én most fél kiló sertést választottam, hozzá egy közepes vöröshagymát apróra kockázva, amit kevés olajon megfonnyasztok egy gerezd zúzott fokhagyma társaságában. ez természetesen megy a darált húshoz, egy tojással, őrölt fekte borssal, zsemlemorzsával úgy két marékkal, ketchuppal bátran, két három felkockázott csemege ubival és bőséggel az A1 szószból, amit szerintem magukra adó delikáteszekben megtalálhatunk vagy nem.

az egészet összedolgozom, tepsibe teszem, betakargatom szeletelt baconnal és a sütő gondjaira bízom. mikor az egész konyha csodálatos egyben sült fasírt illatban úszik kiveszem (kb. hatvan perc), és kész.

meg kell még említenem, hogy folyik a III. nemzetközi babcsíráztató verseny, amire lehet még nevezni a bisztrónyúlban fantasztikus nyereményekért.


Készítsd el weboldaladat ingyen!